mylife Unio

Inspirerad av användarna – utformad för dig

Vi frågade diabetespatienter hur de ansåg att en perfekt blodsockermätare skulle vara. Med hjälp av deras önskemål och förslag kunde vi utveckla en produkt som sätter en ny standard. mylife Unio ör en blodsockermätare med fokus på användarnas krav- inspirerat av användare- utformad för dig.

Alla detaljer är skräddarsydda för diabetespatienters behov: en diskret och högkvalitativ blodsockermätaren med ett intuitivt gränssnitt och hygienisk hantering av teststickan, en skonsam blodprovstagare – allt kombinerat i en sofistikerad enhet. Detta gör mylife Unio till den optimala följeslagaren varje dag, oavsett om dina patienter är hemma, på jobbet eller på resande fot.

De första svaren på en undersökning¹ av fler än 580 patienter visar att vi uppfyller användarnas behov: 97 % av dem som tillfrågades klassade den intuitiva dess hanteringen och storleken på blodsockermätaren mylife Unio som "mycket bra" eller "bra", och mätarens design fick positiva reaktioner hos nästan 100% av de som deltog i undersökningen. Ungefär 90 % av patienterna bedömde den automatiska laddnings- och frisläppningsfunktionen hos mylife AutoLance som "mycket bra" eller "bra".

1 Enkät Ypsomed GmbH, Tyskland, 2014 (patienter som använder mylife Unio). Arkiverade data.